Etna 5 jaar garantie!!!


2 jaar volledige garantieOp alle inbouwapparaten van ETNA krijgt u standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. De garantie dekt aantoonbare defecten in materiaal, fabricage en functioneren van onderdelen en is inclusief materiaalkosten, voorrijkosten en arbeidsloon.

3 jaar aanvullende garantie (excl. voorrijkosten) 
Naast de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie, geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op onderdelen en arbeidsloon! Het enige dat Etna u berekent zijn de voorrijkosten. Op deze manier is de kwaliteit van uw ETNA apparatuur dus 5 jaar lang gegarandeerd, en maken we bij ETNA kwaliteit betaalbaar!

 Registratie van uw aankoop
Om in aanmerking te komen voor de verlengde ETNA garantie is het een voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aankoop registreert. U kunt hiervoor terecht op de servicewebsite www.etnaservice.nl of via het telefoonnummer van de serviceafdeling van Etna 0900 - 555 00 02. Door uw registratie kan Etna u beter en sneller van dienst zijn. Zij kennen uw apparatuur dan namelijk in detail en zijn daarmee in staat sneller en exacter uw probleem op te lossen.


Vergeet dus niet uw aankoop te registreren!